AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, rızkının da çoğalacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkayı dönüp gitmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, malının ve aşının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek hüsrana uğrayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gidenin arkasından bakmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arkanı dönüp gitmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kişinin şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında ölenin arkasından gitmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından gitmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalettir.

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek harama göz dikmeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak mali krize gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir