AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman ağaç görmek

Kahve falında kocaman ağaç görmek

Kahve falında kocaman ağaç görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, korkularından kurtulacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalettir.

Kahve falında kocaman ağaç gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Kahve falında kocaman bir ağaç görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman ağaç görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman turp görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında kocaman kapı görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında kocaman beyaz fare görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yeni bir yol tutulacağına delalettir.

Kahve falında kocaman bir ay görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman balkabağı görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman domates görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir