AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir ay görmek

Kahve falında kocaman bir ay görmek

Kahve falında kocaman bir ay görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kocaman bir ay gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında kocaman bir ay görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında kocaman ay görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kocaman kırmızı elma görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman fare öldürmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında kocaman bir havuz görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman bir yılan görmek işinden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işarettir.

Kahve falında kocaman güvercin görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman böcekler görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir