AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman beyaz fare görmek

Kahve falında kocaman beyaz fare görmek

Kahve falında kocaman beyaz fare görmek güzel bir iş fırsatına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, saygınlığa, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocaman beyaz fare gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında kocaman beyaz fare görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah fare görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman bir fare görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi durumun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman fare görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman fare öldürmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman beyaz köpek görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman beyaz yılan görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir