AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kapı görmek

Kahve falında kocaman kapı görmek

Kahve falında kocaman kapı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, zararlarını telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman kapı gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Kahve falında kocaman kapı görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman ev almak duygularının karşılıklı olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman kelebek görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman tarantula görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman tavuk görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman kar görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kocaman erik görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman balkabağı görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir