AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman domates görmek

Kahve falında kocaman domates görmek

Kahve falında kocaman domates görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kocaman domates gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Kahve falında kocaman domates görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman böcek görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine inanılır.

Kahve falında kocaman yatak görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman sümük görmek önemli sorumluluklar alacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman aslan görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman türk bayrağı görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işarettir.

Kahve falında kocaman beyaz köpek görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir