AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan gül almak

Kahve falında kocadan gül almak

Kahve falında kocadan gül almak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan gül almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler veya sis perdesi dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında kocadan gül almak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kocadan korkmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kocadan çiçek almak daha kararlı bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski kocadan kaçmak kulluk derecesinin artmasına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kocadan boşanmak çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, masumluğunu ispat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan hediye almak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan tokat yemek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kocadan kağıt para almak daha rahat bir hayatı olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir