AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla tartışmak

Kahve falında bir kızla tartışmak

Kahve falında bir kızla tartışmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok iyi şeylere, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, can sıkıcı haberler almaya, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, verimin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında kızıyla tartışmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızla tartışmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla tartışmak ticaret ehli kişi olacağına, bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla tartışmak fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle tartışmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine delalettir.

Kahve falında şeytanla tartışmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında doktorla tartışmak daha rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabada tartışmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir