AnaSayfa / Genel / Kahve falında imamla tartışmak

Kahve falında imamla tartışmak

Kahve falında imamla tartışmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında imamla tartışmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Kahve falında imamla tartışmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında imamın arkasında namaz kılmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kadının imam olduğunu görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoca imam görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında imam nikahıyla evlenmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın imam görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta imam görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir