AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıyla tartışmak

Kahve falında kızıyla tartışmak

Kahve falında kızıyla tartışmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ön plana çıkacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın.

Kahve falında kızıyla tartışmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla tartışmak geçim derdinin biteceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla tartışmak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında kızla tartışmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Kahve falında imamla tartışmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak borçlarının hafifleyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında kayınvalidesiyle tartışmak kendisini keşfedeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tartışmak çok zor zamanlar geçireceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir