AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak şansının bir ömür yaver gideceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir