AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi sesini duymak

Kahve falında kendi sesini duymak

Kahve falında kendi sesini duymak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kişinin başarılarının artacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kendi sesini duymak gördüyseniz:

  • Hoşlandığınız şeyleri paraya çevirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında yangın sesi duymak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin sesini duymak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında cebrail as sesini duymak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çekiç sesi duymak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilise çan sesi duymak hastalıkların haneden uzak olacağına, kişinin geri planda kalacağına işarettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun sesi duymak helal kazanç elde edeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir