AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanın sesini duymak

Kahve falında sevdiğin insanın sesini duymak

Kahve falında sevdiğin insanın sesini duymak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında sevdiği insanın sesini duymak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanın sesini duymak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına alamet eder.

Kahve falında insan ses duymak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gaipten insan sesi duymak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın sesini duymak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan sesi duymak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanın sesini duymak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölü insanın sesini duymak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir