AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının sesini duymak

Kahve falında kocasının sesini duymak

Kahve falında kocasının sesini duymak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, yarınlarına inanacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının sesini duymak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında kocanın sesini duymak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının sesini duymak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ortağından ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek sesi duymak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ilahi bir ses duymak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun sesi duymak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında matkap sesi duymak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla sesi duymak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında çekiç sesi duymak kazandıklarının tadını çıkaracağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir