AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında kızının kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında kızının kuyuya düştüğünü görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında kızının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında kızının kuyuya düştüğünü görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak maddi gücünü kaybedeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir