AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak dualarının kabul olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin kolunda altın bilezik görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya tabir olunur.

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kendisini mutsuz edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek yeni bir hayat kuracağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir