AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında başkasının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında başkasının kolunda altın bilezik görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamaya çalışıp ona göre tavır belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kolunda altın bilezik görmek verilen emeklerin heba olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir