Kahve falında büyük kaka yaptığını görmek

Kahve falında büyük kaka yaptığını görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Kahve falında büyük kaka yaptığını görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kaka görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kakasını yapmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tasa kaka yapmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka temizlediğini görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kakaya bulaşmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında kaka yaptırmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kakada solucan görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top