AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının elini tutmak

Kahve falında kızının elini tutmak

Kahve falında kızının elini tutmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, büyük borçlar alınacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında kızının elini tutmak gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın elini tutmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yüzünün hep güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın elini tutmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, verdiği sözleri tutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir