AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk top görmek

Kahve falında mavi renk top görmek

Kahve falında mavi renk top görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk top gördüyseniz:

  • Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi renk top görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mavi top görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında renkli top görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk sabun görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli ev görmek mutlu olunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ip görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk motor görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir