AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşlarla toplanmak

Kahve falında eski arkadaşlarla toplanmak

Kahve falında eski arkadaşlarla toplanmak gülen yüzünün solacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla toplanmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında eski arkadaşlarla toplanmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla toplanmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla barışmak çareyi başka yerlerde arayacağına, kalp kıracağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir erkek arkadaş görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir