AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanaması geçirmek

Kahve falında adet kanaması geçirmek

Kahve falında adet kanaması geçirmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kötü halin son bulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında adet kanaması geçirmek gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Kahve falında adet kanaması geçirmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet eder.

Kahve falında adet kanaması görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet kanama görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, başının ağrıyacağına tabir olunur.

Kahve falında adet kanaması olmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mide kanaması geçirmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç kanama geçirmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayırlı haberlere rivayet eder.

Kahve falında kanama geçirmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir