AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını gömdüğünü görmek

Kahve falında kızını gömdüğünü görmek

Kahve falında kızını gömdüğünü görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, işlerinin düzene gireceğine, güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kızını gömdüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında kızını gömdüğünü görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenin gömmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kedi gömmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek helal rızık elde edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında diri diri birini gömmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında toprağa altın gömmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir