AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenin gömmek

Kahve falında cenin gömmek

Kahve falında cenin gömmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenin gömmek gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında cenin gömmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenin ölüsü görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında cenin görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan cenini görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, mevki kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenin doğurduğunu görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında köpek cenini görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında cenin yemek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek cenin görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir