AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını gelin görmek

Kahve falında kızını gelin görmek

Kahve falında kızını gelin görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işlerini toparlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kızını gelin gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızını gelin olarak görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kızının gelin olduğunu görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızını gelin etmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gelin kızını görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Kahve falında kızını gelin görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir