AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kızını görmek

Kahve falında gelin kızını görmek

Kahve falında gelin kızını görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin kızını gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek fakir çocukları giydireceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını gelin olarak görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını gelin etmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin kızı görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret eder.

Kahve falında gelin kızını görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, tüm kederinin uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek ün yapmayı başaracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kızının gelin olduğunu görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kızını gelin görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir