Kahve falında kızını gelin etmek

Kahve falında kızını gelin etmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yeni bir semte taşınılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kızını gelin etmek gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında gelin kızını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını gelin etmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisini geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında kızını gelin olarak görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gelin kızı görmek neşesini kaybedeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek komşularla ters düşüleceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızını gelin olmuş görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top