AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını gelin olarak görmek

Kahve falında kızını gelin olarak görmek

Kahve falında kızını gelin olarak görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kapanan kapıların açılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kızını gelin olarak gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında kızının gelin olduğunu görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kızını gelin olmuş görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, renk ve eğlence geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin kızını görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını gelin olarak görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını gelin etmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kızını gelin görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir