AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kızı görmek

Kahve falında gelin kızı görmek

Kahve falında gelin kızı görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, açların doyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin kızı gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, talihinin artacağına delalet eder.

Kahve falında gelin kızını görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, onlardan fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında kızını gelin olmuş görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulur.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kızını gelin görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında kendi kızını gelin görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında kızının gelin olduğunu görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin kızı görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir