AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı boğmak

Kahve falında babayı boğmak

Kahve falında babayı boğmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayı boğmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Kahve falında babayı boğmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında yılan boğduğunu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, işinden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi suda boğmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Kahve falında horoz boğmak kendi çok iyi hissedeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği suda boğmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah köpek boğmak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan boğmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanı boğmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir