AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun boğmak

Kahve falında koyun boğmak

Kahve falında koyun boğmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, tüm dileklerin tutacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulur.

Kahve falında koyun boğmak gördüyseniz:

  • Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında koyun boğmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği boğduğunu görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi boğduğunu görmek manevi rahatlamaya erileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında annemi boğmak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda birini boğmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin birini boğduğunu görmek sağlığın bozulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz boğmak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocayı boğmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir