AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek canını ve malını hiçe sayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, anne baba duası alacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının adet kanını gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah adet kanı görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adet kanının aktığını görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında adet kanı görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında adet kanını yıkamak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir