AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını sözlemek

Kahve falında kızını sözlemek

Kahve falında kızını sözlemek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını sözlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kızını sözlemek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kızına söz kesmek bol bol hayır duası alınacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalettir.

Kahve falında söz yüzüğü kaybetmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel söz duymak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden güzel söz işitmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa söz söylemek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir