AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin büyüyeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kızına söz kesmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz kesmek kazancının günden güne çok artacağına, edilen duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek için söz kesmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden güzel söz duymak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, musibetlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz tutmamak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşk sözleri görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir