AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sözünde duracağına alamet eder.

Kahve falında genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kızını gelinlik giymek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek ardından bu kişiye açılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını gelinlik giydiğini görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir