AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi sırtında taşımak

Kahve falında kardeşi sırtında taşımak

Kahve falında kardeşi sırtında taşımak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kısmetinin açık olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak aralarında bir konuşma geçeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşi sırtında taşımak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kızı sırtında taşımak canının sıkılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına yorulur.

Kahve falında sırtında çuval taşımak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını sırtında taşımak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşımak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir