AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan bakmak

Kahve falında uzaktan bakmak

Kahve falında uzaktan bakmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan bakmak gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Kahve falında trene uzaktan bakmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktan eve bakmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye uzaktan bakmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan bakmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Kahve falında birine uzaktan bakmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı denize uzaktan bakmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize uzaktan bakmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında eve uzaktan bakmak keyfinin olmayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir