AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı börek almak

Kahve falında kıymalı börek almak

Kahve falında kıymalı börek almak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, küs arkadaşların barışacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek almak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında kıymalı börek yapmak dertlerinin dermanını bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kıymalı börek almak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kıymalı su böreği görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kıymalı börek yemek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalı makarna yemek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyma köftesi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir