AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı börek görmek

Kahve falında kıymalı börek görmek

Kahve falında kıymalı börek görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, de rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Kahve falında kıymalı börek yemek kırgınlıkların geçeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıymalı börek yapmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı börek almak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalettir.

Kahve falında kıymalı börek görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıymalı su böreği görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kıyma vermek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir