AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et kıyma görmek ticaret ehli kimse olacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ kıyma almak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kıyma yemek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ kıyma yemek görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kıyma yedirmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir