AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı pide yedirmek

Kahve falında kıymalı pide yedirmek

Kahve falında kıymalı pide yedirmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kıymalı pide yediğini görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı pide almak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalı pide yaptırmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı pide ekmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kıymalı pide dağıtmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında kıymalı pide yemek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıymalı pide görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir