AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma yediğini görmek

Kahve falında kıyma yediğini görmek

Kahve falında kıyma yediğini görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında kıyma yediğini gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında kıymalı pide yediğini görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında kıyma yedirmek rızkının eksileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, düşmanından kurtulmaya işarettir.

Kahve falında kıyma yediğini görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı börek almak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir