AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek

Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek

Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek ağır günler geçireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin kıyma yediğini gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek övgü dolu sözler duyacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalettir.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek huzurunun yerinde olacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kıyma yedirmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı pide yediğini görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyma yediğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında kediye kıyma vermek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir