AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma yedirmek

Kahve falında kıyma yedirmek

Kahve falında kıyma yedirmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sorunlarının sona ereceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, anne baba duası alacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyma yedirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyma yediğini görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyma yedirmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kıymalı pide yediğini görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kıymayla köfte yapmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir