AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet gününü duymak

Kahve falında kıyamet gününü duymak

Kahve falında kıyamet gününü duymak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iş hayatında terfi alınacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet gününü duymak gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Kahve falında kıyamet gününü duymak fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet gününü görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet günü görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, her şeyin ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir