AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopması görmek

Kahve falında kıyamet kopması görmek

Kahve falında kıyamet kopması görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, mal mülk kazanacağına, yüksek mertebeye geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, hayal kırıklığına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopması gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopması görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklemek herşeyin fazlasına kavuşacağına, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyamet koparken görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet kopacağını öğrenmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet koptuğunu zannetmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, çok hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında kıyametin geleceğini görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, planlı ve programlı davranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir