AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin haberini almak

Kahve falında kıyametin haberini almak

Kahve falında kıyametin haberini almak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyametin haberini almak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Kahve falında kıyamet haberi almak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyameti haber vermek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyametin haberini almak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet habercisi görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopuyor görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, doğru olanı seçeceğine işarettir.

Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopması görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir