AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak Allah yolunda ilerleyeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, insanların hayır dualarını alacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında birini öldü sanmak güzel haberler alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki içtiğini sanmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında öleceğini sanmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu sanmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin öldüğünü sanmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir