AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet saatini görmek

Kahve falında kıyamet saatini görmek

Kahve falında kıyamet saatini görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, onu uyaracağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, arzuların gerçekleşeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet saatini gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında kıyamet saatini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet alametlerinden birini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet yaklaştığını görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına alamet eder.

Kahve falında kıyameti düşünmek hayal kırıklığı yaşayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet habercisi görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kıyameti görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir