AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin kopacağını duymak

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak sıkıntılarına ortak olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını duymak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kıyameti duymak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak toplum içindeki değerinin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak kısmetsizlik yaşanmayacağına, istediği gibi hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak yeni projelerin ve planların tutacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününü duymak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kıyamet anını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir